Kom langs en ga op avontuur!

In Maashorst is het gezellig. Keigezellig! Doe hieronder reis- en verblijftips op en kom de sfeer ervaren. Download bijvoorbeeld de gratis routefolders en wandel of fiets van het stadse Uden naar de knusse dorpen Volkel, Odiliapeel, Reek, Schaijk en Zeeland. En check de locaties van alle informatiepunten voor nóg meer tips. Wees welkom in het oergezellige Maashorst, kom langs en ga op avontuur! 

Wandel- en fietsroutes

Smaakvol

Duik in het avontuur van smaak in Maashorst! Laat je zintuigen prikkelen met elke hap en slok. In onze knusse restaurants, sfeervolle theetuinen en levendige (eet)cafés wacht je een culinaire ontdekkingstocht. Of je nu houdt van het experimentele, het traditionele, of iets daartussenin, bij ons vind je het allemaal. Hier is eten en drinken niet gewoon een maaltijd, het is een avontuur! Kom smaakvol genieten!

Naar eten en drinken

Bijzondere verhalen

Maashorst is een plek doordrenkt van bijzondere verhalen met een rijke geschiedenis. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, geologie, natuur of cultuur, Maashorst heeft voor iedere Explorer iets te bieden. Kom langs en beleef jouw eigen bijzondere verhaal in Maashorst. 

Naar bijzondere verhalen