Met een groep

Op zoek naar dé ontmoetingsplaats voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops, trainingen en/of teambuildingsactiviteiten? Doe dat dan op één van de inspirerende (vaak groene) locaties in Maashorst. Of de groep nu klein, middel of groot is. Er is plek voor iedereen. Ongestoord vergaderen op inspirerende locaties! Maashorst staat klaar voor jouw groep.  

Vier je vrijgezellenfeest in Maashorst en kies uit één van de vele leuke en unieke activiteiten. Van paintbal, flyboarden, escaperooms, laserschieten tot suppen, klimmen, fluistersteppen en nog veel meer...genoeg actiefs te doen! Daarna lekker op stap in Maashorst? Wij hebben de mooiste uitgaanslocaties voor je op een rijtje gezet. Van club tot kroeg, beleef het in Maashorst. 

En zoeken naar de ideale locatie om te trouwen hoeft ook niet. Wij hebben de mooiste locaties al voor je op een rijtje gezet. En wist je dat je in Maashorst ook zelf een trouwlocatie kunt aanleveren bij de gemeente? O ja, je gasten breng je gezellig onder in een van de mooie groepslocaties, Bed and Breakfast of Hotels.

Zorg jij voor de onvergetelijke herinneringen, dan zorgt Maashorst voor de rest.  

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Ga op stap en beleef het in Maashorst!

Creatieve workshops

 • Er is er één jarig hoera, hoera!

  Ben jij jarig? Gefeliciteerd! Weet je al waar je het wilt vieren? Wat dacht je van hier....in Maashorst!

  Naar kinderfeest
  Er is er één jarig hoera, hoera!
 • Hulp nodig bij je evenement?

  DayOff Events neemt de organisatie van jouw dagje weg met vrienden, collega’s of familie uit handen. Met spannende spellen en verrassende activiteiten met een twist onstaan de leukste ervaringen.   

  Naar DayOff events
  Hulp nodig bij je evenement?
 • Bierproeverij

  Boek gediplomeerd Bierista Merel Kuitert voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere feestelijke gelegenheid. Heerlijke (exclusieve) bieren met een mooi verhaal en lekkere hapjes! 

  Naar Books, beers and beyond
  Bierproeverij