Met een groep

Op zoek naar dé ontmoetingsplaats voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops, trainingen en/of teambuildingsactiviteiten? Doe dat dan op één van de inspirerende (vaak groene) locaties in Maashorst. Of de groep nu klein, middel of groot is. Er is plek voor iedereen. Ongestoord vergaderen op inspirerende locaties! Maashorst staat klaar voor jouw groep.  

Vier je vrijgezellenfeest in Maashorst en kies uit één van de vele leuke en unieke activiteiten. Van paintbal, flyboarden, escaperooms, laserschieten tot suppen, klimmen, fluistersteppen en nog veel meer...genoeg actiefs te doen! Daarna lekker op stap in Maashorst? Wij hebben de mooiste uitgaanslocaties voor je op een rijtje gezet. Van club tot kroeg, beleef het in Maashorst. 

En zoeken naar de ideale locatie om te trouwen hoeft ook niet. Wij hebben de mooiste locaties al voor je op een rijtje gezet. En wist je dat je in Maashorst ook zelf een trouwlocatie kunt aanleveren bij de gemeente? O ja, je gasten breng je gezellig onder in een van de mooie groepslocaties, Bed and Breakfast of Hotels.

Zorg jij voor de onvergetelijke herinneringen, dan zorgt Maashorst voor de rest.  

Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Creatieve workshops

 • Bierspeciaaltocht

  Ontdek Uden op een unieke manier met een Escape the City game! Los uitdagende puzzels op terwijl je langs de mooiste plekjes wandelt. Maar hier komt de twist: Maak onderweg pitstops bij 4 van de beste cafés van Uden om te genieten van speciaalbieren, allemaal inbegrepen in de prijs.

  Naar Bierspeciaaltocht
  Bierspeciaaltocht
 • Hulp nodig bij je evenement?

  DayOff Events neemt de organisatie van jouw dagje weg met vrienden, collega’s of familie uit handen. Met spannende spellen en verrassende activiteiten met een twist onstaan de leukste ervaringen.   

  Naar DayOff events
  Hulp nodig bij je evenement?
 • Bierproeverij

  Boek gediplomeerd Bierista Merel Kuitert voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere feestelijke gelegenheid. Heerlijke (exclusieve) bieren met een mooi verhaal en lekkere hapjes! 

  Naar Books, beers and beyond
  Bierproeverij

Ga op stap en beleef het in Maashorst!