Toffe sportieve uitjes

Wow, in Maashorst valt zóveel sportiefs te beleven! Laat de adrenaline door je lijf gieren op de survivalbanen. Of kom suppen in de recreatieplassen. En wat dacht je van een toffe speurtocht op basis van GPS-coördinaten? Ook als je houdt van lasergamen, kartenklimmen en mountainbiken kun je hier je hart ophalen. Verder is het natuurlijk heerlijk om in het grote natuurgebied te hiken of rennen. Of om er een sportparcours te volgen in de bossen. Bekijk het complete aanbod en leef je uit!

 • Fietsen

  Fiets in een rustig tempo of cross een mountainbike parcours. In Maashorst kun je – met een netwerk van wel 171 kilometer – heerlijk fietsen! 

  Lees verder
  Fietsen
 • Wandelen

  Idyllische uitzichten op de heidevelden, stuifduinen, vennen en oude dreven. En ondertussen stap voor stap genieten.

  Lees verder
  Wandelen
 • Paardrijden

  In galop langs de oever van een ven of in draf over de uitgestrekte heidevelden. In natuurgebied De Maashorst kan het allemaal!

  Lees verder
  Paardrijden
 • Golfen

  Kom golfen! Dit golfpark heeft negen holes, variërend in lengte van 70 tot 170 meter.  

  Lees verder
  Golfen
 • Flyboarden

  Flyboarden is een te gekke watersport die toegankelijk is voor veel mensen. Je kunt van een halve meter boven het water uitkomen tot wel 6, 7 meter de lucht in vliegen! Uiteraard onder professionele begeleiding! Wat een kick! 

  Lees verder
  Flyboarden

Tip! - Wat leuke tips op een rijtje!

 • Escape Room kamer 237

  Met een beoordeling van 9.6 van Escape Rooms Nederland behoort kamer 237 tot de absolute top onder de escape rooms! Wij kunnen maar één ding zeggen: kippenvel! 

  Naar kamer 237
  Escape Room kamer 237
 • Fluisterstep verhuur

  Een leuke en stille manier om de natuur te ontdekken. De steps zijn 100% elektrisch. Leuk voor de hele familie. Er zijn speciale kinderzitjes beschikbaar voor de steps. Vanaf 5 jaar, kunnen ze gewoon achterop.  

  Naar fluistersteps
  Fluisterstep verhuur
 • Ninja Warrior

  Het parcours bestaat uit 2 banen met Ninja Warrior onderdelen en een baan Obstacle Course Race (OCR) onderdelen en uiteraard mag de ramp niet ontbreken. Veel schouder- en armkracht maar ook inzicht maken deze activiteit super leuk voor jong en......minder jong!

  Naar ninja warrior
  Ninja Warrior

Actief bezig én genieten van de prachtige omgeving!