Bijzonder verblijven

Maashorst is niet alleen een streek om te zijn, maar ook om te blijven. Jaarlijks verwelkomen we zo’n 300.000 gasten. Dat zegt genoeg! Je vindt hier tal van adressen voor een onvergetelijk verblijf in de natuur. Zoals groepsaccommodatie In d’n Boogerd, een sfeervolle hooiberg in een bosrijke omgeving. En de luxe verblijven van Cabin ANNA met zicht op de sterrenhemel. Bij Avontyr slaap je op hoog niveau: in een boomhut. Bij Vakantiepark Sandberghe kun je slapen in een van de prachtige bos en duin lodges, een koningslodge met hottub of een van de Heydehuizen. Verblijf je liever in een van onze dorpscentra? Ga dan bijvoorbeeld voor een kamer in een van de stijlvolle hotels of sfeervolle bed and breakfasts. Benieuwd naar meer? Check de vele verblijfmogelijkheden en laat je verrassen.

Je vindt me in Maashorst

 • Smederij Franken

  Naast een workshop smeden kun je bij Smederij Franken overnachten in de Bed & Breakfast. De locatie is landelijk gelegen en zeer geschikt voor wandel- en fietstochten.

  Naar Smederij Franken
  Smederij Franken
 • Cabin Anna

  In Cabin Anna (Holenberg) maak je onderdeel uit van de natuur. Hier kom je echt tot rust. 

  Naar Cabin Anna
  Cabin Anna

Overnachten

Bekijk hier het complete en veelzijdige aanbod. Van kamperen, hotels, Bed and Breakfasts tot vakantieparken en groepsaccomodaties. 

Naar overnachten

Kunst, cultuur en erfgoed - Ontdek het rijke aanbod en plan jouw culturele uitstapje