Herfst

Tips in de herfst - de leukste activiteiten

In het najaar vind je een overweldigende hoeveelheid aan kleur in het bos. De blaadjes vallen van de bomen, paddenstoelen schieten uit de grond en de natuur maakt zich op voor de winter. De perfecte tijd voor een heerlijke herfstwandeling. Kom genieten van de knisperende blaadjes onder je voeten, raap kastanjes en eikels, word omringd door mooie warme herfstkleuren van oranje, bruin, geel en rood.

Is het wat minder mooi weer? Trek je laarzen en een warme jas aan en ga stampend door de plassen. Blijf je toch liever droog? Geniet dan van één van de leuke binnen activiteiten. Er is genoeg leuks te doen waar je ook nog eens lekker warm en droog blijft. 

De herfst is een heerlijk en veelzijdig seizoen. Niets mooier dan een warme gloed van zonnestralen die mystiek door de mistige bomen schijnen. En die regen? Die omarmen we gewoon!

Herfst...! Machtig mooi in Maashorst. 

 

 • Dieren

  Met een omvang van 3.500 hectaren is natuurgebied De Maashorst het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noord-Brabant. Ze bevat honderden plantensoorten, bijna 150 vogelsoorten en meer dan 25 zoogdieren. Ontdek de dieren in Maashorst. 

  Naar de dieren
  Dieren
 • Erfgoed

  Ons erfgoed zorgt voor herkenning, draagt ons verleden en geeft houvast in een tijd waar zoveel verandert. Wil je de 6 kernen van Maashorst echt leren kennen, begin dan bij het verleden. Dompel je onder in het (cultureel) erfgoed van Maashorst.   

  Naar kunst, cultuur en erfgoed
  Erfgoed
 • Actie!

  Lekker actief in de herfst? Houd jij ook van adrenaline en actie? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

  Lees verder
  Actie!
 • Fluisterstep

  Maak een prachtige fluistertocht door het natuurgebied. Geruisloos over mooie paden en weggetjes door de natuur. Grote kans dat je onderweg één van onze natuur bewoners treft zoals een Taurus, Wisent of Exmoorpony.   

  Lees verder
  Fluisterstep Koppel op fluisterstep door het Maashorst gebied.

Evenementen in de herfst

Halloween - Brrr....het is weer Halloween!

Binnen activiteiten

Laarzen aan en gaan....Herfst!

Ontdek onze dorpen

Ontdek dan onze dorpen met elk een eigen verhaal, maar waar je overal de warme gastvrijheid proeft die onze streek zo kenmerkt. Zo vind je in Maashorst een mooie mix van lokale winkels en landelijke ketens, uitgebreide horecavoorzieningen, gecombineerd met goede bereikbaarheid én een aantrekkelijk parkeertarief. Onze dorpen, onze trots! 

Lees verder

Stap in de wereld van Maashorst Miracles!

Ga mee op avontuur met de Maashorst Miracles. Bezoek de plekken van de sprookjes en beleef de betovering zelf.    

Naar Maashorst Miracles