Met de kids op pad

Yes! Met het hele gezin op pad. Maar waarheen? Naar Maashorst natuurlijk. Want in deze streek barst het van de avontuurlijke opties. Ga samen klimmen, klauteren, ravotten en racen. Bijvoorbeeld bij BillyBird Park Hemelrijk, de grootste waterspeeltuin van Brabant. Of stap aan boord van de Hullie-trein bij Hullie Speelboerderij. En ontdek de natuur door het Docus de Das Avonturenpad te bewandelen. Ook je kinderfeest vier je gewoon hier. Met als kers op de taart: even bijtanken met een lekkere pannenkoek of een Brabants worstenbroodje. 

Ook aan jongeren is gedacht! Wat dacht je bijvoorbeeld van karten, lasergamen of flyboarden? Er valt genoeg uitdagends te beleven voor alle leeftijden. Check alle activiteiten en plan een keigaaf uitje. 

 

Jongeren - We've got you covered!

Bij Explore Maashorst draait alles om de vibe die jij zoekt. Of je nu zin hebt in een dosis adrenaline met activiteiten die je hart sneller doen kloppen of juist wilt chillen en de dag op een relaxte manier wilt doorbrengen, hier vind je het allemaal.

Wij snappen dat je zoekt naar die perfecte mix van actie en ontspanning. Of je nu met vrienden komt hangen, nieuwe mensen wilt ontmoeten of gewoon even een moment voor jezelf nodig hebt, het kan allemaal. Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Explore Maashorst en maak vandaag nog jouw keuze. Ga je voor die adrenalinekick of wordt het een chilldag? De keuze is aan jou!

Naar jongeren

Alle items kids

Leuke routes voor het hele gezin

En wat gaan we morgen doen?

Evenementen voor kids - (vooruit...volwassenen mogen ook mee...)