Overnacht op de mooiste plekken

Maashorst is niet alleen een streek om te zijn, maar ook om te blijven. Jaarlijks verwelkomen we zo’n 300.000 gasten. Dat zegt genoeg! Je vindt hier tal van adressen voor een onvergetelijk verblijf in de natuur. Zoals groepsaccommodatie In d’n Boogerd, een sfeervolle hooiberg in een bosrijke omgeving. En de luxe verblijven van Cabin ANNA met zicht op de sterrenhemel. Bij Avontyr slaap je op hoog niveau: in een boomhut. Bij Vakantiepark Sandberghe kun je slapen in een van de prachtige bos en duin lodges, een koningslodge met hottub of een van de Heydehuizen. Verblijf je liever in een van onze dorpscentra? Ga dan bijvoorbeeld voor een kamer in een van de stijlvolle hotels, sfeervolle bed and breakfasts of hostel. Benieuwd naar meer? Check de vele verblijfmogelijkheden en laat je verrassen.

 

 

 • Kamperen

  Als kampeerder vind je het allemaal in Maashorst. Bekijk hieronder het aanbod van campings; er is voor ieder wat wils. Of je nu van groot- of kleinschalig houdt, in een bosrijk buitengebied of lekker dichtbij een van onze kernen! Gebruik de camping als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten of zit lekker bij de tent terwijl de kinderen spelen. 

  Lees verder
  Kamperen
 • Hotels

  Bekijk hier het aanbod van hotels. Je vindt het in Maashorst. 

  Lees verder
  Hotels
 • Vakantieparken

  Aan parken geen gebrek. Van groot- tot kleinschalig, rustig of juist lekker levendig. Er is voor ieder wat wils. 

  Lees verder
  Vakantieparken
 • Groepen

  Vriendenweekend, familie- of bedrijfsuitje? Dan kies je voor een van de groepsaccommodaties. Van boomhut tot luxe vakantievilla. Ook hier is de keuze reuze. 

  Lees verder
  Groepen
 • Bed and Breakfasts

  Ook zo dol op een bed and breakfast? Kies de sfeer die bij je past en beleef een unieke ervaring. Het zal je aan niets ontbreken. Bekijk hier het volledige aanbod.  

  Lees verder
  Bed and Breakfasts

Alle accommodaties

Wacht je op een teken om te boeken? Dit is het!

Wat Maashorst zo bijzonder maakt? Kom langs en ontdek het zelf!