Ga eropuit en geniet

Proef de oerlekkere streekproducten bij de boer. Luister naar het gezellige geroezemoes in het stadse centrum van Uden. Bekijk de kloosters die we te danken hebben aan onze rijke katholieke historie. Voel de wind die door de wieken van de welbekende Molen van Jetten waait. En haal een frisse neus in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Of je nu blij wordt van (cultuur)historische schatten of van een bruisend winkelcentrum: in Maashorst vind je het allemaal. Bekijk onze tips en prikkel je zintuigen. 

 

 • Uitgaan

  Maashorst is een bourgondische gemeente met veel gezellige cafés, kroegen en clubs. Wij hebben de leukste uitgaansplekken in de 6 kernen voor je op een rijtje gezet.

  Naar uitgaan
  Uitgaan
 • Actief

  Wow, in Maashorst valt zóveel sportiefs te beleven! Bekijk hier de toffe actieve uitjes in Maashorst. 

  Naar actief
  Actief

Jongeren

Ook voor jongeren biedt Explore Maashorst een wereld vol avontuur en ontdekkingen. Of je nu de adrenaline wilt voelen bij een van de vele activiteiten, geïnteresseerd bent in de rijke geschiedenis en cultuur via interactieve routes, of gewoon wilt ontspannen bij een mooi evenement of festival! Maashorst heeft het allemaal.

Bevrijding

In 2024 en 2025 vieren en herdenken we de bevrijding van Nederland en het einde van de Tweede Wereldoorlog. Rondom dit thema zijn er diverse activiteiten georganiseerd zoals wandelingen, lezingen, tentoonstellingen en publicaties.  

Lees verder

Slecht weer? Hier blijf je warm en droog. - Tenzij je lekker gaat zwemmen natuurlijk!

Nieuwe plekken ontdekken

Proef, bewonder en beleef! - Maashorst, streek om te zijn