In, op en om het water!

Water staat gelijk aan plezier. Of het nu warm of koud is buiten, winter of zomer! Maak een plons in een zwembad (binnen of buiten) of neem een verkoelende duik in een van de recreatieplassen. Van zwembad, beachclub tot een handdoekje leggen aan de waterkant, het kan hier allemaal. En? Waar ga jij zwemmen vandaag?     

Liever niet zwemmen? Er is genoeg andere waterpret te beleven voor alle leeftijden. Bezoek met de allerkleinste een waterplein terwijl jij geniet op het terras van een lekker drankje! Maak een, al dan niet georganiseerde, SUP toer door het prachtige gebied. 

Of bezoek bij mooi weer het AquaFunPark! Maak jij een salto het water in of laat jij jezelf lanceren op een van de blobkussens? Glij van een van de vele glijbanen naar beneden, of spring vanaf het hoogste punt het water in. Loop over een van de bruggen of gebruik de touwbrug om naar de andere kant van het AquaFunPark te gaan. Met wie kom jij het AquaFunPark trotseren? 

 

 

Zwemmen

Waterpret

Vijvers

Winterzwemmen

Is het koud buiten en ben jij een echte durfal? Wist je dat je in Maashorst op diverse plekken heerlijk kunt winterzwemmen? Niet alleen voor een nieuwjaarsduik maar de hele winter? Buiten zwemmen in de winter heeft vele gezondheidsvoordelen zoals;

  • Het verbeteren van de bloedcirculatie;
  • Het versterken van het immuunsysteem;
  • Verhoogt energie; 
  • Helpt bij het verminderen van stress; 
  • En nog veel meer...

In Maashorst zijn diverse prachtige plekken waar je deze uitdaging aan kunt gaan om zo de vreugde van winterzwemmen te ervaren. Durf jij het aan?

Let op: Winterzwemmen wordt alleen aangeraden voor personen in goede gezondheid en onder veilige omstandigheden.