Waar en wanneer

Maashorst kent een aantal week-, vers- en minimarkten. Hieronder een overzicht waar en wanneer deze markten zijn. Van heel groot tot minimarkt. En ben je dan toch op de markt? Bezoek dan zeker ook het centrum. 

  • Weekmarkt Uden: maandag van 08:00 tot 12:30 uur op de Markt
  • Versmarkt Uden: vrijdag van 08:00 tot 12:30 uur op de Markt
  • Weekmarkt Schaijk: zaterdag van 08:30 tot 12:15 uur op het Europaplein
  • Minimarkt (standplaatsen) Zeeland: donderdag van 14:00 tot 17:00 uur op het plein bij de Jumbo
  • Minimarkt (standplaatsen) Reek: woensdag van 14:00 tot 17:30 uur op Nieuw Heijtmorgen bij het Wapen van Reek
  • Minimarkt Volkel: dinsdag van 08.00 tot 12.30 uur

Weekmarkt Uden

Iedere maandagochtend tussen 08:00 uur en 12.30 uur staat de weekmarkt op de Markt in Uden opgesteld. De weekmarkt van Uden is de grootste markt van de regio. Meer dan 50 kooplieden staan daar voor je klaar. Je vindt er een keuze aan kleding, stoffen en lappen, fournituren, beenmode, ondermode en een grote versmarkt met brood, groente, fruit, vlees en nog veel meer. In de periode van 1 maart tot 1 oktober staat er op het gedeelte van de Nieuwe Markt naast het gemeentehuis een bloemenmarkt.

Start je week goed en kom naar het gezellige centrum van Uden voor de markt, een van de vele cafe’s en bezoek het gezellige winkelhart van Uden.

Versmarkt Uden

Iedere vrijdagochtend tussen 08:00 uur en 12.30 uur staat er een versmarkt op de Markt in Uden.  Dit is een gespecialiseerde markt in groente, fruit, kaas, vis, vlees, kip, zuidvruchten/noten en bloemen.  Ideaal voor de start van je weekend.

Weekmarkt Schaijk

Iedere zaterdagochtend tussen 08:00 uur en 12.30 uur staat er in het gezellige centrum van Schaijk een kleine weekmarkt op het Europaplein. Hier vind je een aanbod in kleding, beenmode en verswaren. Ze ontvangen je graag op deze fijne wekelijkse markt in Schaijk. Sluit je bezoek af met een bezoek aan de lokale horeca en bezoek het gezellige centrum met o.a. modezaken, een conceptstore, slaap- en kinderzaak (met snoepwinkel), juwelier, een alleswinkel, boekenwinkel, streekwinkel...en meer. Ze noemen Schaijk niet voor niets een werelddorp!