Zoeken naar de ideale locatie om te trouwen hoeft niet meer. Wij hebben de mooiste locaties al voor je op een rijtje gezet. Welke sfeer je ook zoekt. Van festival, natuur, bohemian tot beach bruiloft aan het water, je vindt het in Maashorst.

Heb je een eigen trouwlocatie in gedachten? Ook dat kan. Bij de gemeente Maashorst kun je namelijk zelf een trouwlocatie aanleveren! Dit doe je door het online formulier Trouwlocatie eenmalig aanvragen bij gemeente Maashorst in te vullen. 

O ja, je gasten breng je gezellig onder in een van de mooie groepslocaties, Bed and Breakfast of Hotels. Zorg jij voor de onvergetelijke herinneringen, dan zorgt Maashorst voor de rest.  

 • De Brabantse Hoeve

  Tot in de puntjes aandacht voor jullie.
  Een onvergetelijke huwelijksdag in een unieke en sfeervolle setting. Op en top feestelijk en tegelijkertijd lekker ontspannen. Tot in de puntjes verzorgd door gastvrije mensen met oog voor detail. Bij de Brabantse Hoeve is trouwen pas écht uniek!

  Naar de Brabantse Hoeve
  De Brabantse Hoeve
 • De Volkelse Hooiberg

  Wat dacht je van trouwen tussen de koeien? Of op één van de andere mooie plekken van de Volkelse Hooiberg. Trouwen op het platteland was nog nooit zo mooi. 

   

  Naar De Volkelse Hooiberg
  De Volkelse Hooiberg

Trouwlocaties