Voorwaarden

Voorwaarden campagne ‘Het Perfecte Maashorst Plaatje’

Onderwerp:

Alle ingezonden foto's moeten gemaakt zijn in de gemeente Maashorst. Dit omvat landschappen, flora, fauna, cultureel erfgoed, en andere aspecten van de Maashorst. De foto’s moeten betrekking hebben tot een van de zes thema’s. Deze thema’s zijn: verborgen verhalen en schatten, bijzondere overnachtingen, bourgondisch Brabants genieten, bruisende centra en evenementen, recreatieve mogelijkheden en natuurgebied de Maashorst.

Deelnamecriteria:

De fotowedstrijd staat open voor zowel professionele als amateurfotografen. Deelnemers moeten in Nederland wonen of de Maashorst regio hebben bezocht om in aanmerking te komen.

Inzendingen per deelnemer:

Elke deelnemer mag maximaal 3 foto’s per thema indienen. De inzendingen moeten gemaakt zijn door de inzender. Er mogen dus geen stockfoto’s ingezonden worden of foto’s van andere fotografen. Wanneer dit wel het geval is, wordt de deelnemers gediskwalificeerd.

Technische vereisten:

Foto's moeten digitaal worden ingediend in een hoge resolutie (minimaal 3000 pixels aan de langste zijde). Geen watermerken, logo's of andere opvallende grafische elementen zijn toegestaan op de foto's.

Originele foto's:

Alle ingediende foto's moeten origineel zijn en mogen geen auteursrechten schenden. Deelnemers moeten eigenaar zijn van de foto's en alle rechten bezitten.

Bewerkingen:

Fotobewerking is toegestaan, maar foto's die aanzienlijk zijn gemanipuleerd, zodat ze niet meer herkenbaar zijn als natuurlijke scènes in de Maashorst, worden gediskwalificeerd.

Indieningsdeadline:

De deadline voor het indienen van foto’s is 15 november 2023. Laattijdige inzendingen worden niet geaccepteerd.

Jury:

Een panel van deskundige juryleden zal de ingezonden foto's beoordelen op basis van criteria zoals compositie, creativiteit, technische uitvoering en relevantie voor het onderwerp.

Prijzen:

Prijzen worden toegekend aan de beste foto's. Er wordt per thema een winnaar gekozen. Deze zes winnaars strijden hierna om de eerste plaats in een nieuwe stemronde. Deze winnaar krijgt een grote prijs.

Publicatie:

Door deel te nemen aan de wedstrijd geven deelnemers toestemming voor het gebruik van hun ingezonden foto's voor promotionele doeleinden met betrekking tot de wedstrijd, zoals tentoonstellingen, online galerijen en sociale media.

Privacy:

Door deelname aan deze winactie stem je in met het gebruik van je e-mailadres uitsluitend voor communicatiedoeleinden gerelateerd aan deze actie, zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Verantwoordelijkheid:

De organisatoren van de wedstrijd zijn niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of onvolledige inzendingen.

Discretie van de jury:

De beslissingen van de jury en stemmers zijn definitief en bindend, en er zal geen correspondentie worden gevoerd over de uitslag.

Stemmen:

Stemmen moeten eerlijk en oprecht gebeuren. Deelnemers mogen op geen enkele wijze proberen de stemmen te manipuleren. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, het gebruik van bots, het kopen van stemmen of het aanmoedigen van anderen om te stemmen zonder oprechte interesse in de foto. Wanneer een deelnemer stemmen manipuleert, wordt deze gediskwalificeerd van de wedstrijd.

Rechten van deelnemers:

Deelnemers behouden het auteursrecht op hun ingezonden foto's. De organisatoren zullen geen winnende foto's verkopen of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder toestemming van de fotograaf.