Wow Maashorst, dat is veelzijdig!

Ga je een bedrijfsuitje of personeelsfeest organiseren? Binnen gemeente Maashorst is het aanbod enorm. Met een fluisterstep door het natuurgebied? Actief klimmen, bierproeven, teambuiling, heerlijk dineren of suppen? Wist je dat Maashorst een groot aanbod streekproducten heeft? Melk, aardbeien, wijn, bier en nog vééél meer! Op deze website kun je nog veel meer ideeën opdoen.

Voordeel voor de ondernemer

Heb je als ondernemer iets te bieden voor de toerist, recreant of inwoner, dan zijn wij er voor jouw en kun je GRATIS gebruik maken van promotie via onze social media (Facebook en Instagram) en de agenda op de website. We verwachten van jou alleen dat je ons volgt en onze berichten actief deelt. Zo maken we Maashorst samen sterker. Locatie of evenement aanmelden? Klik dan hier

Platform Toerisme Maashorst

Maashorst heeft een platform ter bevordering en ondersteuning van de toeristische en recreatieve sector. Nieuwe initiatieven, ideeën en de uitwerking daarvan kunnen ondersteuning ontvangen. Het platform werkt samen met gemeente Maashorst, ondernemers en alle recreatieve organisaties in de regio. Er worden themaroutes (wandelen en fietsen) ontwikkeld. Het platform verbindt zich aan Docus de Das avonturenpad en werkt nauw samen met Toeristisch Informatiepunt. Daarnaast verzorgen ze de uitgifte van (gratis) toeristisch foldermateriaal. Voor meer informatie neem contact op met Marij van der Leest info@toerismemaashorst.nl

Maashorst, 

Streek om ondernemend te zijn

 

 • Aanmelden

  Explore Maashorst verstrekt informatie over recreatieve, toeristische en culturele activiteiten binnen de gemeente Maashorst. Plaatsing is kosteloos.

  Lees verder
  Aanmelden
 • Plaatsingsvoorwaarden

  In onderstaande plaatsingsvoorwaarden vind je waar je locatie, route of activiteit/evenement aan moet voldoen om geplaatst te worden op Explore Maashorst én vind je de richtlijnen voor het door ons benodigde beeldmateriaal.

  Lees verder
  Plaatsingsvoorwaarden
 • Explore Maashorst Partner

  Word Explore Maashorst Partner! Explore Maashorst zet zich in voor de promotie van de gemeente Maashorst. Samen met de toeristische ondernemers zetten wij de Maashorst op de kaart. Wil jij als ondernemer hieraan bijdragen? Meld je dan aan als Explore Maashorst Partner! 

  Lees verder
  Explore Maashorst Partner

Maashorst, samen sterker!