Explore Maashorst groeit, groei jij mee? - Vacature

Inleiding

Ben jij op zoek naar een nieuwe (of eerste) stap binnen jouw marketing-communicatieloopbaan? Tussen de 17 en 27 jaar, woonachting in of rondom de gemeente Maashorst?

Dan zoeken we jou!

Herken jij jezelf in woorden als: ondernemend, open, spontaan, aanpakker, creatief, flexibel en leergierig? Grote kans dat jij geknipt bent voor het SILO-project. En het allermooiste: iedereen met de juiste energie voor branding en creatie is welkom om te solliciteren, ongeacht de studie die je volgt.

Uitleg SILO

SILO staat voor Social Innovation and Learning Organization en is geboren vanuit een samenwerking tussen Campus Uden en Gemeente Maashorst. In het SILO bieden we letterlijk ruimte aan jong talent om onder begeleiding van experts het marketing-communicatie vak te leren door te doen.

Uitleg functie

Ik hoor je denken: ‘maar wat moet ik dan gaan doen?’ Nou, je gaat samen met je collega’s aan de slag om de branding strategie van Maashorst uit te werken in een marketing- en communicatieplan. Zodra dit plan staat zijn jullie als team aan zet om de doelstelling te vertalen naar concrete acties en activiteiten. Hoe en wat precies? Dat is nou net het mooie. We zoeken jou om hier handen en voeten aan te geven!

Vanuit dit splinternieuwe SILO-project wordt van je verwacht dat je acht uur in de week beschikbaar bent én dat je in de mogelijkheid bent om naar het SILO in Uden te reizen. Want ontmoeten en samenwerken doe je liever offline dan online.

Afhankelijk van je leeftijd verdien je het volgende:

  • 18 jaar : € 10,50
  • 19 jaar : € 12,-
  • 20 jaar : € 13,50
  • 21 jaar of ouder € 15,-

Dit is een all-in salaris, dus het bruto bedrag inclusief vakantiegeld en vakantiedagen.

Enthousiast geworden? Of denk jij: ik had deze tekst beter geschreven?

Show us what you got! 

Meld je hier aan!

Meld je aan!

Explore Maashorst tweedaagse - 15 en 16 mei 2023

Hey MarCom-expert!

Wil jij meebouwen aan de promotie van onze gemeente Maashorst? Heb jij ervaring met het opstellen van marketingcommunicatieplannen en bezit jij de nodige drive, kennis en enthousiasme om deze plannen uiteindelijk ook mede te verwezenlijken? Dan zoeken we jou!

Vanuit het gloednieuwe SILO organiseren we een ‘Explore Maashorst-sessie’ op maandag 15 en dinsdag 16 mei 2023. Tijdens deze tweedaagse ga je samen met jongeren en andere experts in het MARCOM werkveld aan de slag met het opstellen van het marketingcommunicatieplan ter promotie van de gemeente Maashorst.

Je wordt letterlijk ondergedompeld in het ‘goei leven’ bij charmecamping Hartje Groen. Een locatie die de creativiteit 100% laat stromen.

Naast een mooie vergoeding en geweldig leerzame ervaring maak je ook kennis met het SILO netwerk van experts en jongeren.

Zie jij deze uitdaging zitten? Meld je dan hier aan! 

Waarom wil je dit niet missen?

SILO staat voor Social Innovation and Learning Organization en is geboren vanuit een samenwerking tussen Campus Uden en Gemeente Maashorst. In het SILO bieden we letterlijk ruimte aan jong talent om onder begeleiding van experts het marketing-communicatie vak te leren door te doen.

Algemene informatie:

  • Max. aantal deelnemers = 3
  • Vergoeding = 750,- per persoon (experts) voor de tweedaagse sessie
  • Aanvang op maandag 15 mei 09.00 uur
  • Afsluiting op dinsdag 16 mei om 17.00 uur
  • Overnachting is niet verplicht maar wel heel gezellig natuurlijk!

REAGEER NU!

Voor meer informatie neem je contact op met:
Guus Daanen – Campus Uden
06-16504475
guus@campusuden.nl

Malou Verhagen – Gemeente Maashorst
(na 28 april in verband met vakantie)
06-28748805
malou.verhagen@gemeentemaashorst.nl